Siirry pääsisältöön
  • PIDENNETTY VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 11. TAMMIKUUTA ASTI
null

Kestävä kehitys

Ihmiset

Ihmiset ovat kaiken toimintamme ytimessä. Brändin takana on ihmisiä aina toimittajista työntekijöihimme ja asiakkaisiimme, joten on ehdottoman tärkeää kunnioittaa ja tukea heitä, joihin koko brändimme olemassaolo perustuu. Visiomme on, että vuoteen 2030 mennessä GANT on tasa-arvoinen yritys, joka herättää ylpeyttä kaikilla toimintansa osa-alueilla. Never Stop Learning (älä koskaan lakkaa oppimasta) mottomme mukaisesti koulutamme jatkuvasti itseämme ja muita, ja pyrimme tarjoamaan ihmisille mahdollisuuksia kehittyä ja käyttää koko potentiaaliaan. 

Olemme asettaneet tältä osin kolme tavoitetta:

  • Kaikki riskimaissa sijaitsevat tehtaamme auditoi jokin kolmas osapuoli.
  • Vuoteen 2023 mennessä saavutetaan täydellinen läpinäkyvyys kaikkien toimittajien suhteen korkean tulotason maissa ja strategisten kumppanien osalta ylemmän keskitulotason maissa.
  • Kaikki korkean tulotason maiden toimittajat ja ylemmän keskitulotason maiden strategiset kumppanit sisällytetään yhteiskuntavastuuohjelmiin vuoteen 2023 mennessä.


GANTIN STRATEGIA: HUOMAAVAINEN JA TURVALINEN TYÖYMPÄRISTÖ (pdf)

GANTIN STRATEGIA: JATKUVAN OPPIMISEN EDISTÄMINEN (pdf)

GANTIN STRATEGIA: LÄPINÄKYVÄ TOIMITUSKETJU (pdf)

GANT GENDER PAY GAP REPORT 2021 (pdf)

null

IHMISET

Yhteiskuntavastuu ja yleiset toimintaperiaatteet

Pitkäaikaiset suhteet toimittajiemme kanssa ovat aina olleet luonnollinen osa GANTin perintöä. Uskomme molemminpuolisesti kunnioittavaan kulttuurien väliseen viestintään ja sitoudumme avoimeen dialogiin varmistaaksemme, että voimme kehittää toimintaamme entistä kestävämpään suuntaan.

null

IHMISET

Modern Slavery Act

Yrityksemme toiminta perustuu kannattamiimme aatteisiin. Pyrimme pysymään niille uskollisina yksilöinä ja noudattamaan yrityksemme ydinarvoja. Otamme vastuun teoistamme ja niiden seuraamuksista. 

null

IHMISET

Whistleblowing

Me GANTilla uskomme ympäristöön, jolle ominaista on avoimuus ja oikeudenmukainen kohtelu. Raportointikanavamme tarjoaa GANTin sidosryhmille alustan, jonka kautta nostaa esiin huolensa epäilemästään lakien, säännösten ja eettisten normien rikkomisesta.