Siirry pääsisältöön
  • PIDENNETTY VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 11. TAMMIKUUTA ASTI
null
Vastuullisesti valmistettu

Vastuullisen puuvillan tärkeys

Me GANT:lla otamme suunnittelussa huomioon tuotteidemme ajattomuuden ja kestävyyden pidentääksemme niiden käyttöikää. Alla olevassa mini-dokumentissa GANT näyttää, kuinka vastuullisesti tuotetun puuvillan valitseminen vaikuttaa useisiin alueisiin sekä näillä alueilla työskenteleviin ihmisiin.

null
Monipuolinen ja kestävä

Pitkäikäinen paita

Puuvilla on monipuolinen ja kestävä materiaali – hyvin valmistettu paita voi kestää 60 vuotta, jos sitä pestään ja käsitellään oikein – mutta puuvillan käyttö rasittaa valtavasti vesivarantoja. Tiedämme olevamme osa vettä kuluttavaa teollisuutta, ja sitoudumme vähentämään tästä aiheutuvia negatiivisia vaikutuksia veteen. Kestävämmän puuvillatuotannon tukeminen on osa kestävän kehityksen strategiaamme ja tärkeä teko vähentääksemme vaikutusta ihmisiin, veteen ja planeettaan.

null
Meidän arvomme

Investointi tulevaisuuteen

Edistääksemme kestävää kehitystämme, etsimme jatkuvasti uusia ja innovatiivisia materiaaleja sekä parempia tapoja tuottaa tärkeitä raaka-aineita, kuten puuvillaa. Uskomme, että orgaanisen puuvillan tuotannon tukeminen on investointi kestävämpään tulevaisuuteen, ja perustamme kestävästi tuotettujen kuitujen porrasmallimme tieteeseen ja elinkaariarviointidataan.

null
100% saavuttaminen

Parempien vaihtoehtojen löytäminen

Tavoitteenamme on saavuttaa vuoteen 2022 mennessä tuotanto, joka koostuu 100% kestävästi tuotetusta puuvillasta – joko orgaanisesta puuvillasta, Better Cotton Initiative -puuvillasta, kierrätyspuuvillasta tai siirtymävaiheen tuotannosta saadusta puuvillasta. Kuten dokumentissa nähdään, Shahi Exports Intiassa on yksi toimittajista, joka pyrkii vähentämään veden käyttöään investoimalla esimerkiksi sadevesien keräämiseen ja vedenkäsittelyyn.

Puuvillapikeeneulepusero, pyöreä pääntie
Puuvillapikeeneulepusero, pyöreä pääntie
Loppuunmyyty

Puuvillapikeeneulepusero, pyöreä pääntie

109,90 €