Siirry pääsisältöön
  • PIDENNETTY VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 11. TAMMIKUUTA ASTI
null

Orgaaninen puuvilla

Kaksi kolmannesta maailman väestöstä saattaa kärsiä vesipulasta vuonna 2025. Tukemalla orgaanisen puuvillan tuotantoa panostamme entistä kestävämpään tulevaisuuteen.

Uskomme, että orgaanisen puuvillan viljelyn tukeminen on ympäristöystävällinen tapa rakentaa vastuullista ja kestävää liiketoimintaa.

Orgaanista puuvillaa tuotetaan ja se sertifioidaan orgaanisen maanviljelyn standardien mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuotannossa käytetään luonnollisia prosesseja keinotekoisten aineiden, kuten myrkyllisten kemikaalien sijaan. Orgaaninen puuvilla ei ole ainoastaan luonnollisempi vaan myös kestävämpi valinta. Tavallisen puuvillan tuotannossa käytetään paljon enemmän vettä kuin orgaanisen puuvillan tuotannossa, sillä 80 % orgaanisen puuvillan kasteluvedestä on sadevettä, mikä vähentää paikallisiin vesilähteisiin kohdistuvaa painetta. Kaksi kolmannesta maailman väestöstä saattaa kärsiä vesipulasta vuonna 2025, ja siksi nyt jos koskaan on tärkeää panostaa kestävään puuvillan tuotantoon, joka on lisäksi turvallisempaa niin maanviljelijöille kuin heidän perheilleenkin.

Me GANTilla uskomme, että orgaanisen puuvillan ostaminen on sijoitus entistä kestävämpään maailmaan tulevaisuudessa. Tavoitteemme on, että vuoteen 2022 mennessä olemme korvanneet kaiken tavallisen puuvillan joko orgaanisella puuvillalla, Better Cotton Initiative puuvillalla, kierrätyspuuvillalla, päästöttömästi tuotetulla puuvillalla tai siirtymävaiheen tuotannosta saadulla puuvillalla.