Siirry pääsisältöön
Summer sale – Jopa 50% alennusta – Osta nyt

GANT ja kestävä kehitys

Kestävyys on yhdistävä tekijä kaikessa, mitä teemme. Uskomme tietoiseen ja vastuulliseen lähestymistapaan luodessamme tuotteita, jotka ovat ensiluokkaisia, ajattomia ja tarkoitettu kestämään pidempään.

null

7 Rules

7 Rules on GANTin aloite, jonka tavoitteena on kestävän vaatevaraston luominen ja ylläpito. Mottomme "Never Stop Learning" hengessä kannatamme muodin kiertotaloutta tukevaa lähestymistapaa innoittamalla kaikkia luomaan kestävämmän suhteen vaatteisiinsa.

null

Repair

Laadukkaimmatkin vaatteet kuluvat lopulta, mutta pienet korjaukset auttavat pitkälle. Piipahdus paikallisen räätälin luona on hyvä tapa pidentää vaatteen käyttöikää.

null

Refresh

Pienellä lisähuolenpidolla vaatteesi ikääntyvät paremmin ja kestävät pidempään. Olipa kyse parhaan oxford-paitasi kuivaamisesta tai pehmeimpien neuleittesi säilytyksestä, henkilökuntamme GANT-liikkeissä neuvoo mielellään vaatteiden huollossa.

null

Relove

GANT on alkuajoistaan lähtien luonut korkealaatuisia klassikoita kulutusta kestävistä kankaista, jotka kestävät pitkään. Haluamme kutsua asiakkaamme mukaan muutokseen pidentämällä vaatteiden käyttöikää ja suosimalla käytettyjä vaatteita.

null

Remake

Pyrimme rajoittamaan jätteiden määrää ja hyödyntämään jokaisen kankaanpalan parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme aiemmin julkaisseet rajoitetun erän mallistoja, joiden ainutlaatuiset vaatekappaleet on valmistettu suunnittelustudiomme ja tehtaidemme tähteeksi jääneistä kankaista. Lisää jännittäviä hankkeita on suunnitteilla.

null

Regive

Mielestämme kaikilla on oltava mahdollisuus saada puhdasta vettä. Yhteistyössä WaterAidin kanssa olemme luoneet Conserve Every Drop -hankkeen, jonka tavoitteena on tarjota Intian Bangaloren alueen yhteisöille puhdasta vettä ja jätehuoltoa. Tämä on osa jatkuvaa sitoutumistamme YK:n kestävän kehityksen maailmanlaajuisiin tavoitteisiin.

null

Recycle

Kierrätys on kiertotalouden avain, ja sen tulisi olla jokaisen vaatteen elinkaaren luonnollinen vaihe. Teemme yhteistyötä TexAid-organisaation kanssa kierrätyksen ja kiertotalouden edistämiseksi. Kannustamme asiakkaitamme kierrättämään vanhat GANT-tuotteensa liikkeissämme. Kierrättämällä autat käytettyjä tuotteita löytämään uuden käyttötarkoituksen sen sijaan, että ne päätyisivät kaatopaikoille.

null

Rent

Teemme yhteistyötä vain Isossa-Britanniassa toimivan vaatevuokrauspalvelu HURR:n kanssa inspiroidaksemme kierrätykseen ja vaatteiden uudelleen käyttöön. Vaatteen vuokraus yksittäiseen tapahtumaan on myös hyvä tapa tutustua GANTin maailmaan, kulutuksen vähentämisen ohella.

Strategiamme ja raporttimme