Siirry pääsisältöön
  • Pidennetty vaihto- ja palautusoikeus 11. tammikuuta astir
null

7 Rules
ja kiertokulku

Vaatteiden kestävämmän kulutuksen mahdollistamiseksi meidän on siirryttävä pois nykyisestä lineaarisesta ”make-sell-dispose” (”tuota-myy-hävitä”) -mallista ja omaksuttava kiertävämpi malli, jossa vaatteet eivät päädy jätteeksi kaatopaikoille. Tämä ensisijainen tavoite on myös nähtävissä lainsäätäjien keskuudessa monilla markkinoilla, joilla GANT toimii. 


Kiertomuodin prioriteettimme on tehdä silmukasta mahdollisimman suuri. Uskomme vaatteiden käyttöiän pidentämiseen korkealaatuisia uusiutuvia materiaaleja käyttämällä. Tämä on osa GANTin perintöä ja liiketoimintamallia. 


EU:n jätehierarkiaan pohjautuvat GANTin 7 Rules ovat meidän näkemyksemme kiertomuodista ja tapa kutsua ihmisiä oppimaan, miten vaatteet kestävät pidempään ja tuotteista huolehditaan, jotta niiden ympäristövaikutukset pienenevät. GANTin 7 Rules ovat tapa valistaa kuluttajia vaatteiden hoidosta ja kannustaa heitä ottamaan yhteinen vastuu vaatteistaan. GANTin 7 Rules ovat Refresh, Repair, Relove, Rent, Regive, Remake ja Recycle.


Lisätietoja näistä säännöistä löydät täältä.

null

Pakkaukset

Pakkausten tärkeä tehtävä on suojata GANTin tuotteita, kun ne ovat matkalla kuluttajille. GANTin pakkauskäytännön mukaisesti pyrimme tehokkaisiin pakkauksiin ja tuotteillemme sopiviin ratkaisuihin. Pyrimme jatkuvasti minimoimaan pakkaustemme kielteiset ympäristövaikutukset korostamalla uusiutuvien ja kestävästi tuotettujen materiaalien käyttöä. Kaikki paperi- ja kartonkipakkaukset, mukaan lukien ostoskassit ja verkkokaupan laatikot, ovat FSC-sertifioituja. Muotisopimuksen allekirjoittajana GANT on sitoutunut eliminoimaan ongelmalliset ja tarpeettomat muovipakkaukset. Kaikissa jäljelle jäävissä muovipakkauksissa pyrimme käyttämään vain 100-prosenttisesti kierrätettyä muovia. GANT ei ole käyttänyt muovisia laukkuja tai ripustimia myymälöissä viimeisen vuosikymmenen aikana. Verkkokaupassa käytetään sekä pahvilaatikoita että muovipusseja. Nämä verkkokaupan muovipussit valmistetaan tällä hetkellä 80-prosenttisesti kierrätysmuovista. GANTin vaatimuksena on, että kaikki vaatteissa kuljetuksen aikana käytettävät polyeteenipussit on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista.