Siirry pääsisältöön
null

Kumppanuudet
ja jäsenyydet

Kumppanuudet ovat keskeinen tekijä, joka auttaa meitä hallitsemaan sitoumuksiamme. Ne antavat meille mahdollisuuden työskennellä yhtenäisenä toimialana ja kertoa uskottavasti kestävästi tuotetuista materiaaleista tuotteissamme.

null

UN Global Compact

kumppani alkaen 2018

UN Global Compact on maailman suurin kestävän kehityksen aloite yritysten keskuudessa. Se kehottaa yrityksiä kehittämään strategioitaan ja toimintaansa ihmisoikeuksien, työvoiman, ympäristön ja korruption torjunnan yleismaailmallisten periaatteiden mukaisesti ja ryhtymään toimiin, jotka edistävät yhteiskunnallisia tavoitteita.

null

Amfori BSCI

Jäsen alkaen 2009

Amfori BSCI:n jäsenillä on Code of Conduct -ohjeiden kautta yhteiset sosiaaliset ja eettiset standardit muiden jäsenten kanssa. The Code of Conduct sisältää 11 periaatetta, jotka kattavat niin oikeudenmukaiset palkat kuin lapsityövoiman ja pakkotyön välttämisen. BSCI mahdollistaa pääsyn tehtaiden sosiaalisen auditoinnin tuloksiin sekä tarkastajien verkostoon, joka erikoistuu BSCI-standardin mukaisten tarkastusten suorittamiseen.

null

The Fashion Pact

Jäsen alkaen 2019

The Fashion Pact solmittiin vuoden 2019 G7-huippukokouksessa Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotuksesta. Allekirjoittajat sitoutuvat yhdistämään voimansa muiden johtavien muotiyritysten kanssa ryhtyäkseen toimiin kolmella pääalueella: ilmasto, biologinen monimuotoisuus ja valtameret.

null

Fashion Industry Charter
for Climate Action

Jäsen alkaen 2019

The Fashion Industry Charter for Climate Action tuo yhteen muotialan sidosryhmät kehittämään yhtenäistä kantaa ilmastonmuutoksen torjuntaan, mukaan lukien visio nollapäästöjen saavuttamisesta vuoteen 2050 mennessä. Sen puitteissa allekirjoittajat osallistuvat YK:n koolle kutsumiin työryhmiin laatimaan etenemissuunnitelmia toimialalle asetettuja sitoumuksia varten. Päivitetty ja kunnianhimoisempi versio siitä luotiin vuoden 2021 aikana.

null

Sustainable Apparel Coalition

Jäsen alkaen 2019

The Sustainable Apparel Coalition (SAC) on johtava allianssi vaatteiden, jalkineiden ja tekstiilien kestävässä tuotannossa. Sillä on visio teollisuudesta, joka ei aiheuta tarpeettomia ympäristöhaittoja ja jolla on myönteinen vaikutus ihmisiin ja yhteisöihin, joiden kanssa se työskentelee. SAC mahdollistaa HIGG Index -työkalujen käytön, mikä tarjoaa kokonaisvaltaisen yleiskuvan, jonka avulla yritykset voivat tehdä merkittäviä parannuksia, jotka suojaavat tehdastyöntekijöiden, paikallisten yhteisöjen ja ympäristön hyvinvointia.

null

Textile Exchange

kumppani alkaen 2019

Textile Exchange on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka pyrkii inspiroimaan ihmisiä ja antamaan heille edellytykset nopeuttaa kestävien käytäntöjen omaksumista tekstiilien arvoketjussa. Textile Exchangen standardit tukevat tuoteväittämien rehellisyyttä tarjoamalla vahvistuksia riippumattomilta kolmansilta osapuolilta.

null

Better Cotton

kumppani alkaen 2017

Better Cotton on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon järjestö ja maailman suurin puuvillan kestävän kehityksen ohjelma. BCI:n tarkoituksena on tehdä maailmanlaajuisesta puuvillantuotannosta parempaa sitä tuottaville ihmisille, puuvillan kasvuympäristölle ja alan tulevaisuudelle.

null

Leather Working Group

kumppani alkaen 2020

Leather Working Group on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut rakentamaan kestävää tulevaisuutta vastuullisen nahan avulla. Organisaation tavoitteena on parantaa nahkateollisuuden ympäristövaikutuksia arvioimalla ja sertifioimalla nahantuottajia.

null

TEXAID

kumppani alkaen 2020

TEXAID on yksi Euroopan johtavista käytettyjen tekstiilien keräys-, lajittelu- ja kierrätysorganisaatioista. GANTin kumppani TEXAID käsittelee vaatteita, joita ei voi myydä myymälöissä, vaan jotka sen sijaan saavat uuden elämän toisessa muodossa. Yhdessä kannustamme ihmisiä tuomaan GANT-tuotteensa myymälöihimme kierrätettäviksi tai uudelleenkäytettäviksi ja vastuullisesti käsiteltäviksi.

null

RISE

kumppani alkaen 2017

RISE on itsenäinen valtion omistama tutkimuslaitos, joka tarjoaa ainutlaatuista kemiallista asiantuntemusta tulevaisuuden teknologioihin, tuotteisiin ja palveluihin. RISE on tekstiiliteollisuuden innovaatioasiantuntija ja auttaa GANTia poistamaan vaiheittain haitalliset aineet tuotannostamme.

null

WaterAid

kumppani alkaen 2020

WaterAid pyrkii tuomaan puhtaan veden, kunnolliset käymälät ja hyvän hygienian yhteisöjen saataville kaikkialla maailmassa. Tämä kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö toimii 34 maassa muuttaakseen köyhimpien ja syrjäytyneimpien ihmisten elämää. Vuodesta 1981 lähtien WaterAid on mahdollistanut puhtaan veden ja kunnolliset käymälät yli 28 miljoonalle ihmiselle. Vuonna 2021 GANT ja WaterAid käynnistivät yhdessä innovatiivisen Conserve Every Drop -projektin.

null

WWF

kumppani alkaen 2021

WWF on jo 60 vuoden ajan auttanut ihmisiä ja luontoa kukoistamaan. Yhtenä maailman johtavista luonnonsuojelujärjestöistä WWF työskentelee lähes sadassa maassa kehittääkseen ja toimittaakseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka suojelevat yhteisöjä, villieläimiä ja niiden asuinpaikkoja. Tämän kumppanuuden avulla GANT ja WWF käsittelevät keskeisiä ympäristövaikutusalueita GANTin arvoketjussa ja sen ulkopuolella keskittyen erityisesti vesienhoitoon.