Siirry pääsisältöön
null

Leather Working Group

Nahka on korkeatasoinen ja pitkäikäinen materiaali, ja vaikka nahan osuus GANT:n materiaalinkäytöstä on alle 1%, haluamme että käyttämämme eläinperäinen nahka tulee toimittajilta, joiden tiedämme aktiivisesti huomioivan vaikutuksensa ympäristölle sekä eläinten hyvinvoinnille.

null

Leather Working Group

GANT on sitoutunut tukemaan kestävää nahanvalmistusta ympäri maailman, minkä vuoksi olemme ylpeitä Leather Working Group (LWG) -jäsenyydestämme. LWG on kansainvälinen organisaatio, joka koostuu sidosryhmistä läpi koko nahan toimitusketjun. Se pyrkii edistämään ympäristön kannalta parhaita käytäntöjä nahanvalmistuksessa, ja siihen liittyvillä teollisuusaloilla. LWG-sertifioidut nahkatehtaat hallinnoivat ja käyttävät vastuullisesti resursseja, kuten energiaa ja vettä, ja pyrkivät aktiivisesti vähentämään ympäristöpäästöjään. Tukemalla LWG:n toimintaa, haluamme olla mukana viemässä toimialaamme vastuullisempaan suuntaan. Lue lisää Leather Working Group -organisaatiosta tästä.

null

Eläinten hyvinvointi

GANT:n eläinten hyvinvointia parantavat toimintaperiaatteet on laadittu edistämään ja turvaamaan hyvät karjanhoitokäytänteet ja eläinten kunnioittava kohtelu. Kasvattajien ja kaikkien eläimiä käsittelevien osapuolten tulee noudattaa Five Freedoms -toimintaperiaatetta, jonka on määrittänyt EU:n Farm Animal Welfare Council/World Organization for Animal Health (OIE). GANT:n käyttämien eläinperäisten raaka-aineiden tulee olla ainoastaan lihantuotannon sivutuotteita.