Siirry pääsisältöön
  • PIDENNETTY VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 11. TAMMIKUUTA ASTI

The Queer Gaze

Esittelyssä The Queer Gaze - uusin kampanjamme, jossa on mukana LGBTQ+ yhteisöön kuuluva joukko taiteilijoita, urheilijoita ja aktivisteja, Pride 2022 -kapselimallistomme kunniaksi.

null

The queer gaze tunnustaa ja juhlistaa lesbojen, homojen, biseksuaalien, transsukupuolisten ja queer-ihmisten perspektiivejä, haastaen yhdenmukaisuutta ja normatiivisia esikuvia.Tämä näkökulma ruokkii luovuuttamme, elämiämme, panostamme, taidettamme, ja käsityksiämme olemassaolostamme. Nämä ovat heidän tarinansa.

null
null

Nicola

Olympiavoittaja

null

Nicola on maailman ensimmäinen kaksi kultamitalia voittanut naispuolinen Olympiavoittaja nyrkkeilyn kärpässarjassa.Eläköityään maailmanluokan urheilijana voittamattomilla tuloksillaan, Nicola on omistanut äänensä ja alustansa LGBTQ+ yhteisölle Englannissa. The Independent on nimittänyt hänet vaikutusvaltaisimmaksi LGBTQ+ henkilöksi Britanniassa.

null

Jimmy

Kokki & Keittokirjailija

null

Jimmy on ruotsalais-kiinalainen kokki, keittokirjailija ja TV-persoona.Jimmy identifioi itsensä homomieheksi, ja käyttää alustaansa edustaaksensa aasialaisia länsimaisissa yhteiskunnissa eläviä LGBTQ+ ihmisiä. Hänen queerness on asia, jota hän ylistää, sillä hän kokee sen antavan ainutlaatuisia näkökulmia ja eroavaisuutta muista.

null
null

Titi

Hiusstailisti

null

Saksalaiselle hiusstailistille, Titille, hiukset ja kauneus ovat mielipideasioita.

Afrohiukset ovat Titin erikoisosalaa, ja hänen työnjälkensä korostaa niiden kauneutta maailmassa, jossa länsimaiset kauneusnormit ovat liian rajoittavia ja kapeita. TT on inklusiivisuuden perikuva, ja hänen voimakkaat keinonsa kauneuskäsitteiden laajentamiseen inspiroivat toden teolla.

null
null

Jeuru

Muusikko & Malli

null

Jeuru on Kööpenhaminassa asuva amerikkalainen laulaja, laulunkirjoittaja, rap-artisti ja malli.Rehellisyys ja hyväksyntä ovat Jeurun avaimet rikkaaseen elämään. Kasvaessaan New Yorkissa, hän tiesi jo nuoresta iästä ettei ollut kuten kaikki muut, mutta valitsi omaksua yksilöllisyytensä ja identieettinsä. Jeuru on taiteellinen voimapesä, joka muovaa nykymaailman queer-kulttuuria.

Pride-mallisto

Näytä kaikki