Siirry pääsisältöön
null

YHTEISTYÖSSÄ WATERAIDIN KANSSA

Conserve Every Drop -projekti

Vesi on arvokas luonnonvara, jonka suojelemisessa haluamme auttaa. Seuraten sitoumuksiamme kestävään kehitykseen ja 7 säännön aloitettamme, teemme yhteistyötä WaterAidin kanssa Conserve Every Drop -projektissa. Tämän GANTin täysin rahoittaman kaksivuotisen hankkeen tavoitteena on parantaa vedensuojelua Bangaloren alueella Intiassa, pyrkien auttamaan ihmisiä saamaan puhdasta vettä ja sanitaatiota.

Merkkipaalu: Kylän lammen kunnostaminen on aloitettu veden hankkimiseksi ja maaperän parantamiseksi paikallisille maanviljelijöille.

null

STRATEGIA

Tavoitteemme on luoda 10 sadeveden keräysjärjestelmää, jotka tarjoavat puhdasta vettä 10 yhteisölle Bangaloren alueella Intiassa. Kehitämme myös latausrakenteita pohjaveden suojaamista ja täyttämistä varten, varmistaaksemme terveen vedenjakelun tuleville sukupolville.

null

KUMPPANUUS

"Tekemällä yhteistyötä WaterAidin kanssa Conserve Every Drop -projektissa pystymme sekä investoida uudelleen resurssejamme ja suoraan auttaa yhteisöjä, joiden kanssa teemme pitkäaikaista yhteistyötä, että tarjota puhdasta vettä ja sanitaatiota tuhansille ihmisille" sanoo GANTin Kestävän kehityksen ja Innovaatioiden johtaja, Jessica Cederberg Wodmar.

null

VAIKUTUS

Toistuvien kuivuuden, pohjaveden ehtymisen ja riittämättömän vedensuojelun vuoksi Bangaloren alue kamppailee haavoittuvaisten vesivarojen ja vakavan juomavesipulan kanssa noin neljän kuukauden ajan vuosittain. Elvyttämällä pitkään laiminlyötyjä perinteisiä vesilähteitä ja parantamalla niiden ominaisuuksia ja sanitaatiota, Conserve Every Drop -projektin ennustetaan vaikuttavan suorasti ja epäsuorasti 15 000 ihmisen kestävään puhtaan veden saantiin.

null

TULOKSET

”Aiemmin koululla oli epäsäännöllinen vesihuolto, varsinkin kesäisin. Nyt uuden sadeveden keräysjärjestelmän myötä koulun varastosäiliö on aina täynnä ja vettä on jatkuvasti tarjolla käsien pesuun. Myös käymälät ovat paljon puhtaampia, koska vettä on saatavilla. Kouluryhmämme on nyt myös suunnitellut keittiöpuutarhan perustamista,” sanoo Divya, 15-vuotias opiskelija Ummalun Government High Schoolissa.