Siirry pääsisältöön
null

Ilmasto

Me GANTilla ymmärrämme, että maapallon luonnonvarat ovat rajalliset. Ympäristön kunnioittaminen on luontainen osa liiketoimintaprosessiamme, ja se on osa kaikkea, mitä teemme. Pyrimme pienentämään ekologista jalanjälkeämme sekä omissa toimipisteissämme että koko tuotantoketjussamme. Tiedostamme vaikutukset, jotka liiketoiminnallamme on veteen, ilmastoon, ilmaan, maankäyttöön ja biodiversiteettiin, ja ryhdymme niiden vaatimiin toimiin. Visiomme mukaisesti vuoteen 2030 mennessä GANT on uusien bioperäisiä materiaaleja käyttävien liiketoimintojen säilyttämiseen ja kehittämiseen keskittynyt brändi, jonka luomat ensiluokkaiset, preppy-tyyliset tuotteet kestävät niin aikaa kuin käyttöä.

__Olemme asettaneet seuraavat kuusi tavoitetta: __

  • Sitoudumme käyttämään 50-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa kaikissa toiminnoissamme viimeistään vuoteen 2025 mennessä sekä kannustamaan uusiutuvien energialähteiden käyttöönottoon omassa toimitusketjussamme.
  • Sitoudumme käyttämään sataprosenttisesti uusiutuvaa energiaa toiminnoissamme viimeistään vuoteen 2030 mennessä.
  • Sitoudumme pienentämään ilmastojalanjälkeämme 30 %:lla kaikissa toiminnoissamme vuoteen 2030 mennessä.
  • Sitoudumme olemaan hävittämättä metsää sekä suojelemaan luonnonmetsiä ja hoitamaan niitä kestävällä tavalla vuoteen 2025 mennessä.
  • Sitoudumme poistamaan tuotannostamme kertakäyttöiset muovit B2C-pakkauksista vuoteen 2025 mennessä ja B2B-pakkauksista vuoteen 2030 mennessä.
  • Sitoudumme varmistamaan, että vuoteen 2025 mennessä vähintään 50 % kaikista B2C-muovipakkauksistamme ja vuoteen 2030 mennessä 100 % B2B-muovipakkauksistamme on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.


GANTIN STRATEGIA: ILMASTOKRIISIN HALLINTA (pdf)

null

Ilmasto

GANT on osallisena useissa globaaleihin ilmastotoimiin liittyvissä kumppanuushankkeissa, ja muiden alan johtavien toimijoiden tapaan se on allekirjoittanut muotiteollisuuden ilmastotekojen peruskirjan (Fashion Industry Charter for Climate Action, FICCA) YK:n ilmastonsuojelun puitesopimukseen liittyvässä konferenssissa helmikuussa 2019 sekä G7-kokouksen yhteydessä laaditun muotialan Fashion Pact julistuksen lokakuussa 2019.

null

Pakkaukset ja kuljetus

Pakkaus- ja kuljetuskäytäntöjemme avulla pyrimme minimoimaan haittavaikutukset ympäristölle ja löytämään tuotteillemme tehokkaita ratkaisuja.

null

Kemikaalien hallinta

Haluamme, että asiakkaat tuntevat aina olonsa turvalliseksi GANT-vaatteissa. Rajoitettujen aineiden luetteloa koskevan käytäntömme ansiosta voimme taata, että vaatteissamme ei ole vaarallisia kemikaaleja, ja pyrkiä myös vähentämään näiden tuotteiden ilmastovaikutusta.