Siirry pääsisältöön
null

Kestävä kehitys

Kumppanuudet

GANT on mukana useissa kestävyyteen liittyvissä jäsenyysohjelmissa. Tietoja kustakin jäsenyysohjelmasta löytyy tästä osiosta. Etsimme jatkuvasti uusia kumppanuusmahdollisuuksia varmistaaksemme, että liiketoimintamme on mahdollisimman kestävää.

UN Global Compact


Vuonna 2019 allekirjoitimme YK:n Global Compact sopimuksen, maailman suurimman yritysvastuualoitteen. Kyseinen aloite vaatii yrityksiä linjaamaan strategiansa ja toimintansa universaalien ihmisoikeuksia, työvoimaa, ympäristöä ja korruption torjuntaa koskevien periaatteiden mukaisesti.

BSCI


Lue Lisää

RISE


RISE on Ruotsin tutkimuslaitos ja innovaatiokumppani. GANT kuuluu Swedish Chemicals Groupiin, jossa jaetaan viimeisintä tietoa kemiallisista ja ympäristöön liittyvistä kysymyksistä kaikille sen jäsenyrityksille tekstiili- ja elektroniikkateollisuudessa.

SAC Higgs Index


Higg-indeksi tarjoaa brändeille, vähittäiskaupoille ja kaikenkokoisille fasiliteeteille joukon työkaluja, joilla sekä mitata että pisteyttää yrityksen tai tuotteen suoritusta kestävän kehityksen saralla, tarkasti ja läpi kestävän kehityksen eri vaiheiden.

Textile Exchange


Lue Lisää

Fashion Pact


The Fashion Pact perustettiin vuoden 2019 G7-huippukokouksen aikana. Sopimuksen allekirjoittajat sitoutuvat yhdistämään voimansa muiden johtavien muotialan yritysten kanssa toimiakseen kolmella pääalueella: ilmasto, biodiversiteetti ja valtameret. GANT on yksi 250 brändistä osana tätä sopimusta.

Water Aid


WaterAid on vuodesta 1981 alkaen tavoittanut miljoonia ihmisiä puhtaan veden, kunnollisten vessojen ja hyvän hygienian turvaamiseksi. Kumppanuutemme alkoi vuonna 2020 moninaisten aktivaatioiden parissa, jotka kulkevat käsi kädessä GANTin kestävän kehityksen peruspilareden, mukaanlukien GANTin 7 säännön, kanssa.

LWG


GANT on sitoutunut tukemaan kestävää nahan valmistusta, minkä vuoksi olemmekin ylpeitä Leather Working Groupin jäseniä. LWG-sertifioidut nahkatehtaat hoitavat ja käyttävät resursseja vastuullisesti sekä tekevät töitä ympäristöpäästöjensä vähentämisen eteen.

Fashion Industry Charter for Climate Action
Fashion Industry Charter for Climate Action