Siirry pääsisältöön
null
Kestävä kehitys

Vesi

GANTin tarina juontaa juurensa Yhdysvaltoihin, Atlantin rannikolle. Rannikkokaupunkien elämäntyyli on osa perintöämme, ja vesi on keskeinen elementti entistä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa, johon olemme sitoutuneet. Meidän on uppouduttava tähän aiheeseen niin yritystoimintamme vaikutusten kannalta kuin henkilökohtaisestakin näkökulmasta. Visiomme on, että vuoteen 2030 mennessä GANT-brändi tunnetaan ja sitä rakastetaan sen ansiosta, että se toimii edelläkävijänä suojelutyössä, jolla pyritään varmistamaan, että juomis-, kalastamis- ja uimiskelpoista vettä riittää nykyisille ja tuleville sukupolville. 

Olemme asettaneet kolme tavoitetta:

  • Vuoteen 2023 mennessä 70 %:lla GANTin toimittajista on käytössään ensiluokkainen vedenhallintajärjestelmä, ja vuoteen 2030 mennessä luku nousee 100 %:iin.
  • GANT tukee veteen liittyviä hankkeita, kuten WaterAid, joiden avulla pyritään varmistamaan, että juomis-, kalastamis- ja uimiskelpoista vettä riittää nykyisille ja tuleville sukupolville.
  • Vuoteen 2030 mennessä GANT käyttää vain sen verran vettä kuin se voi itse omilla toimillaan vastaavasti täydentää vesivarastoja luonnonmukaisesti.


GANTIN STRATEGIA: VEDENHALLINTA

VESI

Conserve Every Drop -projekti

Vesi on arvokas luonnonvara, jonka suojelemisessa haluamme auttaa. Seuraten sitoumuksiamme kestävään kehitykseen ja 7 säännön aloitettamme, teemme yhteistyötä WaterAidin kanssa Conserve Every Drop -projektissa. Tämän GANTin täysin rahoittaman kaksivuotisen hankkeen tavoitteena on parantaa vedensuojelua Bangaloren alueella Intiassa, pyrkien auttamaan ihmisiä saamaan puhdasta vettä ja sanitaatiota.

VESI

Ocean Prep™

GANT haluaa suojella rannikkoseudun ympäristöä. SEAQUALin™ kanssa tekemämme yhteistyön avulla pyrimme poistamaan noin 165 miljoonaa tonnia muovijätettä valtameristä ja kierrättämään sen langoiksi, joita käytetään Ocean Prep™ vaatteissamme. 

VESI

Vesi tuotannossa

Pyrimme jatkuvasti vähentämään vedenkulutusta tuotantoketjussamme. Asettamalla tavoitteita, solmimalla kumppanuuksia johtavien toimittajien kanssa ja puhumalla suljetun kierron järjestelmien puolesta vedenkulutuksen vähentämiseksi pyrimme löytämään uusia tapoja, joilla voimme pienentää vesijalanjälkeämme.

null

vesi

Paikalliset vesihankkeet

Vedestä huolehtiminen paikallisella tasolla on tärkeää, sillä siten voimme osoittaa, että ennakoivilla toimilla on mahdollista suojella meriä niitä saastuttavilta jätteiltä. 


Vuonna 2019 GANT oli mukana siivoustalkoissa sekä Tukholmassa että Lontoossa käynnistyneissä vesihankkeissa. Tukholman pääkonttorimme HR- ja kestävän kehityksen tiimit osallistuivat vuonna 2019 Städa Sverige hankkeeseen, jossa niiden mottona oli jälleen: Never Stop Learning (älä koskaan lakkaa oppimasta). Työntekijät auttoivat keräämään jätettä ja siivoamaan toimistoa ympäröivää aluetta. Lontoon konttorimme osallistui Waterkeeper Alliance UK:n toimintaan ja oli mukana puhdistamassa Thames-jokea. Vuonna 2020 jatkamme työtä paikallisella tasolla ja tiimimme osallistuvat jälleen paikallisiin vesihankkeisiin.

VESI

The Coloration Project

Osana Ocean Prep -aloitettamme, The Coloration Project on älykkäämpi ja kestävämpi tapa värjätä tekstiilejä, säästäen 98% enemmän vettä värjäysprosessin aikana verrattuna perinteisiin menetelmiin.